Grammar and Corpora 2007 : selected contributions from the conference Grammar and Corpora, Sept. 25-27, 2007, Liblice = Gramatika a korpus 2007 : sborník příspěvků ze stejnojmenné konference, 25.-27.9.2007, Liblice - Štícha, František; Fried, Mirjam (Praha : Academia, 2008)
Sažetci na engleskom jeziku
Bibliografija iza članaka
Keywords: češki jezik - gramatika - korpus - na engleskom jeziku; engleski jezik - gramatika - korpus; poljski jezik - gramatika; slovački jezik - korpus; češki jezik : engleski jezik - gramatika - studije; korpus - internet - tautologija; češki narodni korpus; češki jezik : slovački jezik - narodni korpus - usporedba; češke čestice - prijevod - francuski jezik; njemački jezik - gramatika - konektori