Pohľady do staršej slovenskej literatúry - Mišianik, Ján; Rosenbaum, Karol (Bratislava : Veda, 1974)
Sažetak na ruskom i njemačkom jeziku
Prílohy: str. 361-[391]
Imensko kazalo
Keywords: slovačka književnost - povijest - književne studije; povijest slovačke književnosti - periodizacija - književne studije; starija slovačka književnost - povijesni pregled; starija slovačka književnost - latinska književnost - humanizam - barok - lirika; starija slovačka književnost - cenzura - homiletika