Štúdie z porovnávacej gramatiky a lexikologie - Peciar, Štefan; Kučerová, Eleonóra; Malíková, Mária Ol'ga; Sekaninová, Ella; Majtánová, Marie; Kothaj, Imrich; Benediktová, L'udmila; Vasilievová, Jevgenija Pavlovna; Paňko, Juraj (Bratislava : Veda, 1974)
Sažetak na ruskom i engleskom jeziku
Str. 194-203: Hierarchizacia gramatiského predikátu dvojčlennej a jednočlennej vety v ruštine, ukrajinčine a slovenčine / Juraj Paňko
Keywords: slovački jezik : ruski jezik - jezikoslovne studije - zbornik; slovački jezik : ruski jezik - poredbena gramatika - lingvistička geografija; slovački jezik - poredbena gramatika - morfologija - sintaksa - leksikologija