India's world : essays on foreign policy and security issues - Guruswamy, Mohan (Hope India Publications, 2006)
Zbirka eseja i novinskih članaka o indijskoj vanjskoj politici i nacionalnoj sigurnosti objavljenih u razdoblju od 1999. do 2005.