Literární a prozodická bohemika - Dobrovský, Josef; Heřman, Miroslav (Praha : Academia, 1974)
Sažetak na njemačkom i ruskom jeziku
Imensko kazalo
Tekst na češkom, njemačkom i latinskom jeziku
Keywords: češka književnost - češki jezik - prozodija - književne studije; češka prozodija - 20. st; češki jezik - prozodija - 20. st; recenzije - polemike; Dobrovský, Josef - biografija