Vode Splita : od Dioklecijanovog akvedukta, monumentalne fontane do naših vremena - Piplović, Stanko (Split : Društvo prijatelja kulturne baštine Splita, 2006)
Summary
Katalog izložbe
Om. stv. nasl.: Splitske vode
Bibliografija: str. 16
Keywords: Split; Dioklecijanova palača; Dioklecijanov akvedukt; bunari; kruna bunara; fontane