Sablasti u Breslauu : [roman] - Krajewski, Marek (Svjetski bestseleri ;, 2010)
U trećem nastavku hvaljenog serijala inspektor Eberhard Mock traži tajanstvenog ubojicu koji mu je pored tijela četvorice mornara ostavio prijeteću poruku. I ovaj put Mock tražeći počinitelja obilazi brojna sumnjiva mjesta u Wrocławu i susreće likove iz mračnog polusvijeta. Uvučen u opasnu igru, Mock skoro gubi razum. Tragovi ga vode u visoke krugove sve do tajnog društva koje štuje starogrčka božanstva.