Scripta minora : ereunes sten arhitektonike kai erga gia te synterese ton mneneion - Demakopoulos, Iordanes E. (Demosieumata tou Arhaiologikou deltiou = Publications of the Archaiologikon deltion ;, 2005)
Sažeci na više jezika