Slog in tehnika srednjeveškega stenskega slikarstva na Slovenskem - Križnar, Anabelle (Ljubljana : Založba ZRC, ZRC SAZU ; Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, 2006)
Summary
Popis literature – Rječnik pojmova – Kazalo stručnih pojmova – Popis kratica
Keywords: Slovenija, srednjovjekovna umjetnost; slikarstvo, zidno; zidno slikarstvo; freske; srednji vijek, kasni