Carsko i kraljevsko središnje povjerenstvo za proučavanje i održavanje starinskih građevina u hrvatskim zemljama : ustroj, zakonodavstvo i djelovanje 1850.-1918. - Ćorić, Franko (Zagreb : F. Ćorić, 2010)
[12+12] nepag. str. sažetka/abstrakta na hrv. i eng.
Kratke biografije - Životopis
Bibliografija i izvori
Keywords: doktorska disertacija; Austro-Ugarska, održavanje starinskih građevina u hrv. zemljama; zakonodavstvo - povijest zaštite spomenika u Austro-Ugarskoj; zaštita kulturne baštine, povijest zaštite (Kat.); Hrvatska, povijest zaštite arh. spomenika