Lidové zdroje národního obrození - Robek, Anotnín (Praha : Universita Karlova, 1974)
Sažetak na engleskom jeziku
Keywords: povijest civilizacije - Češka - 18.-19. st; češka povijest - kronika - 18.-19. st