K problematice baladické tvorby třicátých let - Nejedlá, Jaromíra (Praha : Univerzita Karlova, 1973)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografija: str. 101-102
Keywords: češka književnost - balade - studije - 20. st; balade u prozi - studije