Pozapomenutá tvář Boženy Němcové : vztah Boženy Němcové k myšlence slovanské vzájemnosti a kulturám slovanských národů - Urban, Zdeněk (Praha : Univerzita Karlova, 1970)
Sažetak na ruskom jeziku
Imensko kazalo
Keywords: Němcová, Božena : slavenska kultura - studije; Němcová, Božena : slavenske književnosti - studije; Němcová, Božena - biografija