Čas a modalita v češtině - Panevová, Jarmila; Benešová, Eva; Sgall, Petr (Praha : Universita Karlova, 1971)
Sažetak na engleskom jeziku
Predgovor: str. [7]
Bibliografija: str. 163-168
Keywords: češki jezik - gramatika - jezikoslovne studije; gramatičke kategorije; češki jezik - vrijeme i vid : sintaksa; glagoli i glagolski oblici