Výstavba jazykových projevů a styl - Hausenblas, Karel (Praha : Univerzita Karlova, 1971)
Sažetak na njemačkom jeziku
Bibliografija: str.181-184
Keywords: češki jezik - stilistika - jezikoslovne studije; lingvistika teksta - analiza diskursa; stil : prijevod