Julius Zeyer a Vilém Mrštík, dvě možnosti české moderní prózy - Honzíková, Milena (Praha : Universita Karlova, 1971)
Sažetak na ruskom jeziku
Keywords: češka književnost - češka moderna - književne studije; Zeyer, Julius; Mrštík, Vilém