"Also: nazdar!" : aspekty textové vícejazyčnosti - Mareš, Petr (Praha : Karolinum, 2003)
Sažetak na njemačkom jeziku
Bibliografije: str. 211-220.
Imensko kazalo
Keywords: češki jezik - lingvistika - stilistika - višejezičnost - studije; češka književnost - stilistika - višejezičnost - tekstovi; sociolongvistika