Arhitekt Lovro Perković : doktorska disertacija - Uskoković, Sandra (Zagreb : Sandra Uskoković, 2010)
Sažetak rada / Summery
Biografija Lovre Perkovića – Životopis postdiplomantice
Literatura – Katalog radova - Ključne riječi/Key words
Keywords: Perković, Lovro; moderna arhitektura, Hrvatska; urbanizam; funkcionalizam; inženjerstvo