Mramorna oltaristika u 17. i 18. stoljeću na području Zadarske nadbiskupije : doktorska disertacija. Dio 1 - Goja, Bojan (Zagreb : B. Goja, 2010)
Sažetak /Summary
Životopis postdiplomanta
Izvori – Literatura - Ključne riječi/Key words - Popisi ilustracija