Jaroslav Vrchlický a Josef Holeček (1853-2003) : sborník ke 150. výročí narození dvou protichůdců : (památce prof. PhDr. Alexandra Sticha, CSc.) - Macura, Ondřej; Riedlbauchová, Tereza (Opera litterarum bohemicarum studentium magistrorumque, 2004)
Sažeci na engleskom jeziku