150 lat Muzeum Archeologicznego w Krakowie - Rydzewski, Jacek; Muzeum Archeologiczne w Krakowie (Kraków : Muzeum Archeologiczne w Krakowie, 2000)
Zusammenfassungen
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka istraživanja; muzeji