Studie o Janu Mukařovském : sborník statí ke 100. výročí narození - Prokop Dušan (Acta Universitatis Carolinae. Philosophica et historica, Velké osobnosti filozofické fakulty Univerzity Karlovy ;, 1991)
Sažeci na engleskom jeziku