Tvorba a recepce : studie o meziválečné české literatuře - Poláček, Jiří (Brno : Masarykova univerzita, 2003)
Sažetak na enleskom i njemačkom jeziku
Str. 5-7: Predgovor
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - 1918-1939 - književne studije; književa avangarda - Češka; interpretacija književnog djela; češki pisci - 20. st. - književno stvaralaštvo; Vančura, Vladislav; Václavek ,Bedřich; Novák, Arne; Šalda, František Xaver; Čapek, Karel; Poláček, Karel