Arheološka istraživanja u Dubrovniku i dubrovačkom području : znanstveni skup, Dubrovnik, 1-4. X. 1984. - Znanstveni skup (1984 ; Dubrovnik); Batović, Šime; Marković, Zorko; Zaninović, Marin; Cambi, Nenad; Imamović, Enver; Kisić, Anica; Jurković, Miljenko; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1988)
Sažeci na više jezika
Na spor. nasl. str.: Archaeological researches in Dubrovnik and its surroundings
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: Dubrovnik; Cavtat; Epidaur; Lopud; Koločep; Polače; villa rustica; rimske ceste; rimska luka; podvodna arheologija; pleter; Evans, Arthur