Povijest pavlinske crkve u Remetama i zidne slike Ivana Krstitelja Rangera u njoj : diplomski rad - Meštrović, Iva (Zagreb : Iva Meštrović, 2011)
Sažetak / Summary
Tlocrt crkve: str. 31
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet,Odsjek za povijest umjetnosti
Literatura
Keywords: Remete, slikarstvo; pavlinska crkva; zidne slike; Ranger, Ivan Krstitelj; 18.st.; potres 1880. (1882.); samostan bl. Djevice Marije u Remetama; zaštita kulturne baštine