Český jazyk v USA - Kučera, Karel (Praha : Univerzita Karlova, 1990)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografija: str. 228-232.
Kazala
Keywords: češki jezik u SAD-u - 17.-20. st; češki jezik : engleski jezik - studije - SAD; američki češki - povijest - lingvistika; češki jezik - gramatika; sociolingvistika - višejezično društvo