Cetinska krajina od prethistorije do dolaska Turaka : znanstveni skup, Sinj, 3-6. VI 1980. - Znanstveni skup (1980 ; Sinj); Čečuk, Božidar; Milošević, Ante; Zaninović, Marin; Cambi, Nenad; Fadić, Ivo; Rapanić, Željko; Vinski, Zdenko; Petriciolo, Ivo; Jelovina, Dušan; Gunjača, Zlatko; Hrvatsko arheološko društvo (Split : Hrvatsko arheološko društvo, 1984)
Résumées
Summaries
Zusammenfassungen
Na spor. nasl. str.: La region de la Cetina depuis la prehistoire jusqu' a l'arrivee des Turcs : reunion scientifique, Sinj, 3-6. VI 1980
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: Sinj; Sinjska krajina; Cetinska krajina; Gardun; Tilurium; Crkvina; antičko staklo; starohrvatske crkve; pluteji; Colonia Claudia Aequum