100 godina Arheološkog muzeja Istre u Puli ; Nova istraživanja u Hrvatskoj : znanstveni skup, Pula, 8.-12. listopada 2002. god - Mihovilić, Kristina (Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ;, 2010)
Summaries