100 godina Arheološkog muzeja Istre u Puli ; Nova istraživanja u Hrvatskoj : znanstveni skup, Pula, 8.-12. listopada 2002. god. - Znanstveni skup (2002 ; Pula); Mihovilić, Kristina; Karavanić, Ivor; Janković, Ivor; Marijanović, Brunislav; Hänsel, Bernard; Teržan, Biba; Begović Dvoržak, Vlasta; Starac, Alka; Buzov, Marija; Zglav-Martinac, Helga; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 2010)
Summaries
Na spor. nasl. str.: 100 years of the Archaeological museum of Istria in Pula ; Latest research in Croatia
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Arheološki muzej Istre (Pula); Šandalja; Monkodonja; Crno vrilo; Verige; antički gradovi; rimske vile; epigrafija; grafito keramika; knez Trpimir