Architecture : nineteenth and twentieth centuries - Hitchcock, Henry-Russell (New York ... [et al.] : Penguin Books, 1985)
Epilog/Zaključak
Bibliografske bilješke - Bibliografija - Imensko kazalo - Popis ilustracija
Keywords: arhitektura, moderna; 19.st.; 20.st.; don