Renesansna skulptura i arhitektonska plastika u Zadru : doktorski rad - Borić, Laris (Zadar : Laris Borić, 2010)
Sažetak = Summary - Katalog na kraju sveska
Sveučilište u Zadru, Odjel za povijest umjetnosti
Biografija i bibliografija -Izvori i literatura
Keywords: Zadar; skulptura i arhitektonska plastika; renesansa u Zadru; arhitektonska plastika