Miscellanea - Hausenblas, Karel; Macurová, Alena (Praha : Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2003)
Sažetak na ruskom jeziku
Str. [4-8]: Biografija autora / Alena Macurová
Bibliografija: str. 297-298
Tekst na češkom i ruskom jeziku.
Keywords: češki jezik - lingvistika - studije; češka lingvistika - studije; češka gramatika - brojevi - glagolski oblici - sintaksa - jezikoslovne studije; Mácha, Karel Hynek - máj - književne studije