Čechy v době stěhování národu - Svoboda, Bedřich (Praha : Academia, 1965)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 303-308 i uz tekst
Kazala
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; rani srednji vijek; seoba naroda; srednjovjekovni grobovi; keramika; Vinařice; Vinaricka skupina; merovinško razdoblje