Nářečí a běžná mluva na Příbramsku - Jančáková, Jana (Praha : Univerzita Karlova, 1987)
Sažetak na ruskom jeziku
Bibliografija: str. 123-125
Keywords: češki jezik - dijalekti - porajina Příbram; dijalektologija - češki jezik; geografska lingvistika - Češka