První české překlady Byronovy poezie - Mánek, Bohuslav (Praha : Karolinum, 1991)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografije
Keywords: češka književnost : engleska književnost - književno prevođenje; Byron, George Gordon - poezija