Od jazyka ke komunikaci : didaktika českého jazyka a komunikační výchova - Šebesta, Karel (Praha : Karolinum, 1999)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografija: str. 139-146.
Kazalo
Keywords: češki jezik - didaktika - sociologija komunikacije - priručnik