Antički gradovi i naselja u Južnoj Panoniji i graničnim područjima : [referati i koreferati održani na simpozijumu oktobra 1975. godine u Varaždinu] - Mikl Curk, Iva (Materijali, 1977)
Sažeci na njemačkom, francuskom ili engleskom jeziku