Antički gradovi i naselja u Južnoj Panoniji i graničnim područjima : [referati i koreferati održani na simpozijumu oktobra 1975. godine u Varaždinu] - Mikl Curk, Iva; Plesničar Gec, Ljudmila; Šarić, Ivan; Iskra-Janošić, Ivana; Vikić-Belančić, Branka; Basler, Đuro; Bojanovski, Ivo (Beograd : Zagreb : Savez arheoloških društava Jugoslavije ; Hrvatsko arheološko društvo, 1977)
Sažeci na njemačkom, francuskom ili engleskom jeziku
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: Mursa; rijeka Japra; Emona; Cibalae; Petrijanec; Sirmium; Beočin; Bosanska Posavina; arheološka nalazišta; antička naselja; limes