Gamzigrad : kasnoantički carski dvorac - Srejović, Dragoslav; Kostić, Veselin (Beograd : Galerija SANU, 1983)
Summary: Gamzigrad an Imperial Palace in the Late Classical Times: str. 194-201
Transliteracija: srpska ćirilica
Kazalo ilustracija
Keywords: Gamzigrad; antika, kasna; kasna antika; carski dvorac; Srbija, istočna