Dramska, kazališna i kulturno-politička djelatnost Milana Ogrizovića i Bečka moderna : doktorski rad - Trojan, Ivan; Lederer, Ana; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Fil. fak., Zagreb, 2011.
Bibliografija: listovi 114-139.
Keywords: Ogrizović, MIlan; doktorska disertacija; Bečka moderna; Bahr, Hermann; Hoffmannsthal, Hugo von; Schnitzler, Arthur; kazalište