Bystřec : o založení, životě a zániku středověké vsi : archeologický výzkum zaniklé středověké vsi na Drahanské vrchovině 1975 - 2005 - Belcredi, Ludvík (Brno : Muzejní a vlastivědná společnost, 2006)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 451-458
Keywords: Češka -arheološka istraživanja; srednji vijek; srednnjovjekovna naselja; keramika; numizmatika; peći; metalografija