Ernest Weissmann: arhitektonsko djelo 1926.-1939. : doktorska disertacija - Bjažić Klarin, Tamara; Jurić, Zlatko; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2001)
Zahvala i Sažetak/Summary na prelim.stranicama
Životopis autorice uz bibliograf. podatke: str. 723-724
Bibliografija: str. 495-611.
Keywords: Weissmann, Ernest - arhitektonsko djelo; doktorska disertacija