Arhitectura religioasă medievală din Transilvania = Középkori egyházi építészet Erdélyben = Medieval ecclesiastical architecture in Transylvania. [1] - Szőcs, Péter Levente (Editura Muzeului Sătmărean, 1999)
Summaries