Katedrala sv. Jakova u Šibeniku : prvih 105 godina - Marković, Predrag; Trška, Tanja (Zagreb : Naklada Ljevak, 2010)
Summary
Kronologija - Bibliografija s kraticama
Keywords: Šibenik; katedrala; šibenska katedrala, povijest istaživanja i povijest gradnje