Šime Vulas : Moderna galerija, Zagreb, 2009. - Rauter Plančić, Biserka; Moderna galerija, Zagreb; Šimat Banov, Ive; Vranić, Goran; Arsovski, Mihajlo; McMaster, Graham (Zagreb : Moderna galerija, 2009)
Summery
Bibliografija - Katalog
Keywords: Vulas, Šime - kipar; skulptura, moderna (Hrvatska) - Vulas, Šime