Das Ende der neolithischen Tellsiedlungen : ein kulturgeschichtliches Phänomen des 5. Jahrtausends v. Chr. im Karpatenbecken - Link, Thomas (Bonn : Habelt, 2006)
Summary
Bibliografija: str. 181-198 i uz tekst
Keywords: neolitik; eneolitik; prapovijesna naselja; Slavonija - arheološka nalazišta; Banat - arheološka nalazišta; vinčanska kultura; Vinča; sopotsko-lenđelska kultura; tiszapolgarska kultura; Vinkovci; Sarvaš; Hermanov vinograd