Nikola Reiser - Uskoković, Jelena (Zagreb : Moderna galerija ; Grafički zavod Hrvatske, 1975)
Sažetci na engl. i franc. jeziku
Bibliografija : str. 165-170 - Popisi izložbi - Popisi reprodukcija
Keywords: Reiser, Nikola