Arhitektura šestnajstega stoletja na Slovenskem : obdobje renesanse = 16th century architecture in Slovenia : the Renaissance period ; [publikacija ob razstavi v Jakopicevi galeriji v Ljubljani od 26. maja do 22. junija 1997.] - Šumi, Nace (Ljubljana : Arhitekturni muzej, 1997)
Pojasnilo /Commentarry
Publikacija ob razstavi v Jakopicevi galeriji v Ljubljani od 26. maja do 22. junija 1997.
Popis izložaka - Izabrana literatura, lieratura o pojedinačnim spomenicima - Popis korištenih publikacija kao izvora za fotografije -Imensko kazalo
Keywords: Slovenija; 16.st; renesansna arhitektura u Sloveniji