Biserica şi viaţa religioasă în vremea Lui Manuel i Comnenul (1143 - 1180) - Muresan, Florina (Iaşi : Trinitas, 2008)
Résumé
Bibliografija: str. 151-182 i uz tekst
Kazalo
Keywords: povijest crkve; srednjovjekovna povijest; Manuel I Komnen; 12. stoljeće; manastiri