Antroponimija i toponimija Zažablja : doktorski rad - Vidović, Domagoj (Zagreb : D. Vidović, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Fil. fak., Zagreb, 2011.
Bibliografija: str. 260-274
Keywords: Zažablje -- antroponimija -- toponimija -- ojkonimija